Volg ons op Facebook

Girls Attack

In 2012 zal het dames team Girls Attack voor het eerst meevaren tijdens de Heineken Regatta op Sint Maarten. Het grootste deel van de deelnemers aan de regatta bestaat uit heren (of soms gemengde) teams waartussen een damesteam uiteraard behoorlijk opvalt. 

De (winnende?) boot

dutch Sailing Events


We varen met een Benneteau Cyclades. Deze snelle en comfortabele boot van Benneteau staat garant voor uitstekende zeileigenschappen. Er varen tijdens de regattameerdere Benneteau's mee, er wordt op het water dan ook gestreden tegen gelijkwaardige schepen, wat het wedstrijdelement tijdens de regatta ten goede komt. 

Betrokken

Girls Attack is betrokken bij de wereld waarin we zeilen en daarom zullen we tijdens de race geld inzamelen voor het goede doel: een project van PRACTICA foundation (Smart-tech against poverty).

 

 

Heineken Regatta 2012 Sint Maarten

Begin maart 2012 wordt op Sint Maarten voor de 32e keer de Heineken Regatta georganiseerd. Deze Regatta staat bij het Nederlandse publiek bekend als de ‘regatta der regatta’s’ in de Caribbean. Niet zo vreemd als je bedenkt dat van de 250 jachten die meezeilen ongeveer de helft wordt gevaren met een Nederlandse bemanning. Grote aantrekkingskracht van deze regatta is dat er niet alleen serieus wordt gezeild rondom het Caribische Eiland, maar dat er ook door Heineken grote feesten rondom de wedstrijden worden georganiseerd. Dit maakt deelname extra aantrekkelijk. De wedstrijden nemen de deelnemers iedere dag mee naar een andere locatie op het eiland.

De Nederlandse deelnemers vallen in de leeftijdscategorie van 30 tot 55 jaar, veelal ondernemers en beleidsmakers uit het Nederlandse bedrijfsleven. De Nederlandse deelnemers varen vrijwel allemaal onder een sponsornaam, met aan boord vaak ook de eigenaren/directeuren van de bedrijven die deelname aan de regatta mogelijk maken. Dit maakt dat het meezeilen tijdens de Heineken Regatta niet alleen garant staat voor een fantastische zeilweek met veel gezelligheid, maar ook een ideaal moment is om te netwerken en een (nieuwe) bedrijfsnaam bij de ruim 1000 Nederlandse deelnemers onder de aandacht te brengen. Tevens geeft het u bekendheid aan een duizendkoppig publiek door de evenementen aan wal en de (internationale) pers.

Dutch Sailing Events